február 17, 2013

Kedves infós fiú!

Nagyra értékelem, hogy segíteni próbálsz... Szuper gépeket keresel nekem, aztán lecseréled az én középszerű kis gépemet egy jóra, ami aztán valami kódolási hiba miatt nem mutatja a képeket, és bárhogy próbálom a monitorra hangolni, csak izeg és zizeg és vibrál, és kiesik a szemem pár óra alatt.
Ó, én tudom, hogy ez nem a te hibád, de ha mondom, hogy nem látom a szöveget, akkor NEM LÁTOM A SZÖVEGET!

A félreértések elkerülése végett holnap felkeresem a szemészemet, mert az utóbbi másfél hét alatt a szemem nem tűri sem az olvasást, sem a tévé nézést, sem a blogolást, ami azért fura, mert eddig semmi gondom nem volt: ha nem is teljesen tisztán - mert mi az, viszonyítás kérdése-, de olvashatóan és rendesen láttam mindent.

Most pedig ott tartok, hogy azt böngészem, milyen szemüveg illik a szögletes arcformához, valamint az egyetlen nagyobb betűs könyvet - egy nagyon romantikust-, kezdtem el olvasni kínomban, mert mást már nem tudtam.

Tudom, hogy nem a te hibád.

De én sem direkt a te fárasztásodra találtam ki, hogy képtelen vagyok hosszú távon a monitorra nézni, holott napi nyolc órában azt kell bámulnom.

Remélem, hogy a holnapi napon konszenzusra fogunk jutni és hagyjuk ezt a passzív-agresszív mosolygós, ám meddő konfliktuskezelést, remélem, hogy a szemész nem fog felírni hatalmas dioptriát, és remélem megtalálom a megfelelő szemüveget.


Üdvözöl:

várakozón és homályos tekintettel,
a te Zenkád!
SHARE:

7 megjegyzés

  1. Jajj!Jobbulást!
    Mitől jött ez a hirtelen látászavar?Fáj is?Mik a szimptómáid?
    (dr titti rendel)

    VálaszTörlés
  2. Én is szemüveges lettem. Van csini lila keretem, szerencsém volt, 60%.-os leértékelés volt pont. Nem olyan rossz látni, most már megbarátkoztam vele:D
    Majd mesélj, mi volt. :)

    VálaszTörlés
  3. Nah, hát hadd folytassam a történetet :D
    Az infós fiú BIZTOSAN olvassa a blogomat, mert megjavított mindenféle zizegést és izegést szó nélkül! Haha, és tiszta jó volt végre látni a betűket, mégpedig TISZTÁN! Áááá!

    Az volt Titti, hogy alapvetően úgy éreztem, hogy erőlködve kell mindent néznem, és annyira elfáradt a szemem, hogy már távolra sem láttam tisztán. A szemész meg azt mondta, az a gondom, hogy a szemem nehezen veszi a távol-közel váltásokat, és picit rossz is, - 0.25 és -0.5 lett, azzal, hogy tornáztassam meg a szemizmaimat, meg ha fáradtnak érzem a szemem, hordjak szemüveget. ( szóval erre el is megy a jövő havi költőpénzem, pedig Isten lássa lelkem, fitness DVD-t akartam venni jutányos áron... Meg valami finomságot, amiből még finomabbat főzhetek, de hát most ez lesz :D)

    VálaszTörlés
  4. Ez egy gyönyörű románc kezdete az infós fiúval?:D

    Mi ált.suliban csináltunk szemtornát minden nap. Én már akkor szemüveges voltam, de azt hiszem akkor nem romlott nagyon a szemem (gimiben meg baromira), szóval talán tényleg hatásos volt. Konkrétan ezeket a gyakorlatokat csináltuk: http://www.youtube.com/watch?v=gy__t2babwI Mondjuk most látom, hogy ez megelőzésre van, de a tied még nem túl erős dioptria.

    Bookline-on meg pont múltkor nézegettem jóga meg fitness dvd-ket, nem is vészes az áruk, viszont rájöttem, hogy otthon úgysem veszem rá magam, hogy nekiálljak, úgyhogy nem vettem:D


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele, meg le is vezettem, hogy röhejesnek érezném magam, ha fitness DVD-t néznék és közben ugrálnék, miközben Rubin Réka diktálná az ütemet, de a másik verzióm az ugráló kötél, attól meg kiráz a hideg. ( Főleg, hogy bent nincs helyem ugráló kötelezni :) )

      Annyira megijedtem, amikor bejött a főcím, hogy akupresszúra :DD, tök jó, ilyet egy alkalommal már én is csináltam, de csak könyves ábra alapján, köszi.
      Nagyon kíváncsi vagyok, milyen szemüveg lesz jó, az is lehet, valami stréber szemüveget csináltatok, vagy ilyesmi...

      Törlés
    2. Félek a tűktől, úgyhogy akupunktúrát nem ajánlanék, de ez a másik verzió:D
      Az ugráló kötél az halál...

      Törlés
  5. (gondoltam már bejelentkezek, csak nem szeretem a blogspot profilt:)

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig