május 30, 2012

Júniusi bűnlajstrom

Ez nem az, amire gondolsz... Úgy értem, minden könyvre van valami indokom, és amúgy sem veszek sokat- de jelzésértékű, hogy sosem rendeltem elő ennyit - kispályás vagyok... Na szóval amúgy is júniusban van a szülinapom, júniusban van a könyvhét, és az is lehet, hogy a blog szülinapja is júniusban van. Persze nem biztos.

Én meg ezeket előrendeltem:

1.  Diana Gabaldon: Szitakötő borostyánban. 
pfffff - alig várom már az új fél téglát :)

Nem tudom mással indokolni, mint hogy nem vagyok normális, de én ezt a sorozatot valahogy szeretem. Vagyis szeretni fogom. Talán Skócia miatt, talán a kor miatt, talán mert gyengéim a szoknyás pasik... A fene egye meg, nem tudom, miért. De kell.





2. George R. R. Martin: Sárkányok Tánca
vallomás: fogalmam sincs, miről szól ez a könyv

Nem láttam a sorit, nem olvastam egyik részt sem, de tudom, hogy jó, meg hogy KELL, meg amúgy is tesómnak megígértem, hogy meglepem egy tök jó sorozattal, és mivel még nincs vége, - amíg nincs vége- köteles vagyok megvenni és neki ajándékozni a részeket. ( Amúgy tudom, hogy szeretni fogom, tesóm pl. nagyon szereti, csak még várok vele.)



3. E. L. James: A szürke ötven árnyalata
a hobbi könyv

Vagyis: most komolyan, én ezt a könyvet meg nem vettem volna, ha nincs blogom. De annyira szeretnék róla posztot írni, mint mondjuk régen a Gyémántfiúról... Akarom. Persze hülyeség volt ennyi pénzt rá áldozni - például elkérhettem volna reciben, - de reci posztba nem illik olyat írni, amit én valószínűleg erről a könyvről meg fogok fogalmazni - , és amúgy is  ha nem tetszik, akkor még mindig elcserélhetem egy csajjal, aki álmában is Robert Pattinsonos párnát szorongat...
Ja, és arra is gondolnom kell, mi van ha tetszik? A lehetőségek végtelenek az univerzumban. A párhuzamos vonalak például találkoznak egy pontban, de hogy én ezt hol hallottam mostanában, nem tudom. Plusz még van egy indokom, de arról majd máskor írok.

4. Karen Marie Moning: Rossz hold kelt fel
avagy: Mr. Barrons, örülök, hogy újra látom :)

vallomás: már olvastam angolul, és még nem rendeltem elő, mert arra gondoltam, esetleg meg is nyerhetem- és ugye a lehetőségek végtelenek az univerzumban...

Tini lányokat meghazudtolóan tudok sipákolni ezért a könyvért, nagyon-nagyon-nagyon-nagy kedvenc. És ez a negyedik rész meg nagyon-nagyon-nagyon jó rész. Legalábbis nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszett. Most pedig végre nem kell szótároznom, és újabb, pontosabb elméleteket szőhetek olvasás közben, amit aztán szétkürtölök Nimának, meg még pár embernek. Reszkess Jericho Barrons.

Na most még szeretnék egy Mechanikus Londont ( George Mann) , meg egy Kate  Morton könyvet, mást annyira nem. Kivéve, ha még valami eszembe jut.


Na és ti, Drágáim, ti vesztek valamit? Az lenne a jó, ha mindenki venne júniusban minimum egy ciki könyvet is... Csak vicc volt  ...
SHARE:

6 megjegyzés

  1. Én csak Moningot rendeltem elő (ilyet is régen csináltam), meg anyának a Sárkányok táncát (mert én még a negyedik részt nem olvastam), mást nem. És nem is akarok, így is sok könyvet vettem már idén, a recikről, cserékről, ajszikról nem is beszélve...
    Nem hittem volna, hogy A szürke ötven árnyalatát nálad fogom látni:D Alig várom a postot róla. De ugye tudod, hogy úgyis le fogják akciózni?
    Ciki könyvet NEM fogok venni, bár biztos van olyan ember, aki cikinek találja Moningot.

    VálaszTörlés
  2. Tudom, tudom, megérte volna várni, de úgy felpiszkált, amikor olvastam róla :D
    Én az évben talán három könyvet vettem, vagy nem, négyet, szóval belefér.

    VálaszTörlés
  3. Csak négyet? Nagyon ügyes vagy:))

    VálaszTörlés
  4. @Zenka
    dehát akkor még alig vettél valamit.:))
    ez a ciki könyv hó poénnak tűnik elsőre, de aztán belegondoltam, és tudom, hogy kihullana tőle a hajam. meg nem is igen tudnám eldönteni, melyik legyen a sok közül.:D

    VálaszTörlés
  5. @Nima
    Viszont ciki könyvet ebookban is lehet szerezni :D

    VálaszTörlés
  6. @Zenka
    ez mondjuk igaz.:D
    amanda quick kerülget egy ideje, ha majd nem jön be a sasok úrnője, akkor előveszem. úgyhogy egy ciki könyvet tuti el fogok olvasni, ha megszáll a romantika szelleme.

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig