szeptember 10, 2013

Napi hangulat

Ide is leírom, hogy iszonyatosan fáradt vagyok, és most szépen bevackolódom egy jó vastag kabátba, szekrénybe, könyvbe :) Örülök, hogy elindult valamiféle párbeszéd-féleség vagy mindez csak szimuláció? de még mindig azon az állásponton vagyok, hogy inkább Narnia.

Amikor gyerek voltam - egyébként- pont emiatt a könyv miatt féltem a szekrényektől :D
Tiszta horror: beszélő hódok, meg hó, meg gonosz boszorkány, meg farkasok, meg oroszlán, meg minden ... 
SHARE:

16 megjegyzés

  1. Féltél a szekrényektől? Bocs, de ez tök aranyos :)

    VálaszTörlés
  2. Ilweran! Én is féltem :D szerintem sokan, főleg abenne bújkáló mumusok miatt, de amikor jött a Narnia (mmint nem a mozifilm hanem gyerekkorunkban a tv-s, BBC-s (Tényleg azt néztétek) zárójel a zárójelben haha, szóval a BBC-s), akkor meg aztán rátettek egy lapáttal, hogy egy másik világ nyílhat a szekrények mögül, úúú. :) tök jó fantázia.

    Egyébként meg nekem is, Narnia. :D

    VálaszTörlés
  3. Naná, és kétszer is muszáj volt beleírnom a kommentbe! :D

    VálaszTörlés
  4. Hát a havat én se szeretem. :\

    VálaszTörlés
  5. En a hideget sem szeretem, a szekrenyek nagyok azert nem. Narniat igen, de most meg az sem megy. Semmi sem megy.

    VálaszTörlés
  6. Én inkább lennék nagy szekrényben, minthogy egy kicsiben nyomorogjak. :)

    VálaszTörlés
  7. én meg imádtam a szekrényeket, hát turkálni lehet bennük ;)))
    volt egy polgári szolgálatos hit-gyülis fazon nálunk afféle gyerekfelügyelőként, ő kezdte el olvasni nekünk, máskülönben lehet, már rég elolvastam volna, de a srác sumák fejének emléke valahogy visszatart mindig, pedig kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  8. Én meg szerettem szekrényekbe mászkálni :), csak utóbb már anya mindig kiakadt azon, hogy milyen rettenetesen gyerekes vagyok. Úgyhogy én leginkább anyától féltem, nem a szekrényektől :D Narniát sose találtam meg, mondhatni hálistennek, bár lehet, hogy csak a mozifilm miatt utálom ennyire, mert megnéztem, és közben végig azt éreztem, hogy "mi ez a.................................??!?"

    VálaszTörlés
  9. Nah, én meg visszatértem a szekrényből :DD
    Alapvetően a szekrényeket még mind a mai napig kicsit misztikus helynek tartom :D, pl. tudtátok, hogy vannak olyan régi kelta történetek, amik szerint a tündérek a szekrényekbe csalva rabolták el a gyerekeket? :) Aztán tíz húsz év múlva visszaszöktek csontsoványan, kiszipolyozva :). A szekrények átjárók, mondom én nektek.

    VálaszTörlés
  10. és el is hisszük! de te meg hidd el, hogy elintézzük a tündéreket. Ledobjuk őket szájharmonikával! :D

    VálaszTörlés
  11. :DD Oké, bízom bennetek.

    VálaszTörlés
  12. Ne mondj ilyeneket zenka, mert nem fogok tudni aludni! Úgyis pár napja arra ébredtem, hogy nyikorogva kinyílt a kétajtós szekrény ajtaja :O
    aszittem besz*rok :D Persze tudom hogy ezer éves (áá, most már ez is ijesztő, hogy rééégi), és gyenge a zár, és nyomja a sok felakasztott ruha, de na... megijedtem. :)

    VálaszTörlés
  13. Én meg nem ébredtem fel eléggé, úgy botorkáltam ki teát főzni (hogy felébredjek :D), és gyöngyen lefejeltem egy nyitott konyhaszekrény-ajtót :D

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig