július 17, 2012

Na akkor most...

Drágáim, húzzunk bele. Az imént szavaztam Barronsra, és döbbentem tapasztaltam, hogy a másik srác, "az a Bones" vezet. ( Igaz csak hat szavazattal, de a verseny nagyon szoros.)

Csak arra tudok gondolni, hogy a két " B " betű nyilván megtévesztő, szóval írok egy kis emlékeztetőt... :D

Míg Bones egy vámpír, addig BARRONS az ALPHA, a béta, a gamma, a világmindenség és minden azon felül...

Míg Bones nevét össze kavarhatjátok Dr. Csonttal, (aki egy nő), addig BARRONSBÓL csak egy van, de az mindig férfias.

Míg Bones arról ismeretes, hogy egy baromi jó vámpír pasi, addig BARRONS arról, hogy nincs hozzá fogható... ( Mert komolyan, ki hasonlítható össze Barronsszal? )



Szerinted Barrons kérné,hogy szavazz rá??? Dehogy kérné, inkább morogva elvonulna, szétaprítva pár bútort kifele menet- az is lehet, hogy téged is a falhoz passzírozna. Barrons sosem lesz az a karakter, akit bárki mással összetéveszthetsz, mert nem akarja, hogy a múltjába vájkálj, nem akarja, hogy megszépítsd, hogy kimentsd, hogy rokonszenvesnek találd. Igaz, túl sok a titokzatosság körülötte, de egy dolgot ne feledjünk. Barrons karaktere nem azért jó, mert olyan szexi, vagy mert először morc, aztán kiderül, hogy vicces fiú. Barrons anélkül válik kedvenccé, hogy az író kimentené, vagy hogy a karakter különösebben törné magát érte. Barrons beivódik a lapokba, hiába olvasol a Tündérkrónikákban másról, mindig csak rajta jár az eszed. Talán pont azért kiemelkedő, mert más, mint az átlag, szóval miután olvastad ezt a könyvet, lesznek a többiek, és ott lesz majd ő.
Tudjátok, van az a pasi típus, aki teszi a dolgát, aztán amikor méltóztatik rád nézni, hát megfordul tengelye körül a világ. Na Barrons ez a pasi. Ő a kakukktojás a buta, romantizált női, irodalmi vágyálmok között- már az urban fantasykat nézve. Egyébként baromi valószerűtlen pasi, és mégis igazi, valóságosnak tűnő, hús-vér karakter. Csak gondoljátok el, hogy a hátatok mögött áll, és elolvasta a posztot. Hát igen... :D

Szóval ha hús-vér karaktert akarsz a győzelemre juttatni, aki nem csak veszélyesnek tűnik, hanem tényleg veszélyes, mégis el tudja csavarni a fejed, mindenféle női írók által kitalált buta sallang nélkül, na akkor szavazz Barronsra , hisz a vámpírokból már elég volt, nem?

Aki többet akar tudni róla, az bámulhatja a Tündérkrónikák sorozatot ( mert itt garantáltan bámulni fog),  vagy ezt a blogot, itt ni:
 http://nemharap.wordpress.com/2012/07/16/konyves-alompasi-parbaj-5-fordulo-barrons-az-elodontoben/#more-999

SZAVAZNI PEDIG ITT KELL:

csak egy klikk, tessék szépen szavazni. 

Július19-ig szavazhattok, tudjátok tehát, hogy kire kell...:)
SHARE:

12 megjegyzés

  1. Nem akartam kampányolni, mert milyen már, hogy folyton kampányolok, de gyerekek most épp EGY DARAB SZAVAZAT a különbség. Legyen már Barrons a legjobb felnőtt karakter a versenyben!
    Szavazzatok rá, tudom, hogy menni fog! :D

    VálaszTörlés
  2. Team Bones, de ezt imádtam! :D Szeretem Barronst is (bár valamiért V'Lane fan vagyok), úgyhogy ezen nem fogunk összeveszni :D Akármelyik nyer én boldog leszek, hogy egyikőjük döntős lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallod, én akkor leszek boldog, ha Barrons nyer, inkább szavazz Barronsra :DD

      ( köszönöm, egy Bones rajongótól ilyet olvasni külön öröm )

      De azért gondold meg, hátha ...

      Törlés
    2. Engem csak Raphael tudna eltántorítani. :)

      Törlés
  3. Mikor én szavaztam Barrons-ra, akkor még 10 szavazattal előzött a Csontika. Örülök, hogy már csak egy választja el! Bár, akárki is lesz a Top pasi, nekem mindig Barrons az első.

    VálaszTörlés
  4. Jelentem Barrons beelőzött 7 szavazattal! *jippiajjé*

    VálaszTörlés
  5. Gyerekek, tisztára mint a tévében. :)
    Az egyiknek 49, 53 %-a van, a másiknak 50, 47 % és társai. ( És teljesen kétségbeejt, hogy a Cortez fanok Bonesra akarnak szavazni. ) Mondom, Barronsra, plíz. :D

    VálaszTörlés
  6. nem akartam szavazni, de muszáj volt Barronst előrébb juttatni. egyelőre 5-tel vezet csak. meddig tart ez?

    VálaszTörlés
  7. *nagyon röhög*
    Remélem lesz következő forduló, és kampányolsz:)
    De CSAK TE kampányolhatsz:) mindenki mást vigyen el a Stohl Buci.

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig