május 08, 2022

Végtelen lehetőségek

 Sosem kaptam még ajándékutalványt vagy kártyát, mindig azt hittem, hogy ez valamiféle alibi ajándék azoknak, akik nem tudják, mit is vegyenek. Szóval eléggé meglepett, hogy amikor kaptam egy libris ajándékkártyát, mennyire nagyon megörültem. Könyvet mindig úgy kaptam, hogy konkrétan megrendeltem, nekem ez kell. Slussz-passz. Na de most... 

Bementem a Libribe, és úgy jártam-keltem a nagy boltban, hogy én itt most megvehetek báármit! Mert hogy van ez az ajándékkártya...  Teljesen más hangulatban nézelődik ilyenkor az ember. Ilyenkor hatalmad van! Az összes könyv felett. 

Kicsit kiábrándító, amikor hiába van végtelen lehetőséged végtelen világba belecsöppenni, de ehhez sincs, meg ahhoz sincs kedved. Ráadásul valahogy velem mindig az van, hogy hiába nézek ki egy könyvet interneten, hiába tudom a pontosan a szerző nevét, a kiadót és a zsánert, sosem találom meg. 

Szóval ezt a könyvet vittem haza a végtelen sok történet közül. Ki kellett kéretnem a raktárból, de most már itt van velem, és eléggé szeretem ahhoz, hogy tudjam, többször is újra fogom olvasni. Hamarosan hozok belőle részleteket is. 



SHARE:

4 megjegyzés

  1. Na, erre kíváncsi vagyok. Írsz majd róla? Valaki azt írta, hogy lehozta az életről ez a könyv.... pedig pont nem olyannak gondolnám. :-o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogok írni róla, nekem nagyon tetszik.

      Törlés
  2. Ebből a könyvből volt az előző bejegyzésed, vagy az saját volt, inspirálódva ebből? Nem hallottam még róla, de nagyon tetszik a címe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az úúúgy volt... :) Hogy írni akartam a könyvről, hogy megszereztem, leírtam a címet, és közben valahogy fontosabbnak éreztem azt kiírni, ami épp bennem volt. Már olvastam a címadó novellát, és teljesen másról szól, mint amiről én írtam a posztban :D. Jövő héten, meg lehet később is, fogok írni a könyvről, így könnyen eldönthetitek majd, hogy szeretnétek-e olvasni.

      Törlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig