március 18, 2020

Én dolgozom...

Napi kilenc órát töltök úgy emberekkel, hogy mind legszívesebben otthon lennénk. Kimegyünk az utcára- mert muszáj, bevásárolunk- mert kell. Próbáljuk nem minden félórában megnézni a legaktuálisabb híreket. Próbáljuk követni a helyi pletykákat. ( Hol van hús, hol van WC papír, hol van karantén? ) Nem mi választottuk. Becsüljétek meg, ha otthon lehettek, tényleg nagy dolog ez. Mi megpróbálunk nem pánikolni, nevetünk egymás maszkján, meg hogy mennyi műanyag kesztyű van még, és találgatjuk, hogy van -e értelme az egésznek. Akartam könyvet rendelni, de ebédidőben, amikor megpróbáltam gyömbért szerezni nem csillagászati áron, megláttam egy túlhajszolt futárt, és úgy döntöttem, inkább majd olvasok a sok-sok polcon ácsingózó olvasatlan könyvből. 

A könyvvásárlási mizériám előtt arra gondoltam, most képtelen lennék komoly vagy szomorú könyvet olvasni, lehet inkább újrázom pár régen nagyon szeretett könyvemet, amik biztonsággal, melegséggel töltenek el. 

Amúgy várom a hétvégét, mert akkor én is bekuckózhatok kicsit. 

Ki milyen könyvet tervez be az elkövetkező időszakra? Milyen sorozatokat fogtok nézni? 

Én szerintem újrázom a Rubinvöröst-  mi volt a sorozat címe,  időtlen idők? - nem emlékszem :) -  , előkotrok pár szemtelenül romantikus regényt, keresek valami vidámkodó koreai sorozatot, és amúgy is kivettem a könyvtárból a Kakukkszót, ott van mesének a Seraphina is, van mit olvasnom. 

Szerintem ne terheljük a futárokat felesleges rendelésekkel, van elég könyvünk, és ha más nem, ott az e-book. 

Képzeljétek az imént töltöttem le egy ingyenes Fejős Évát! :)

Kitartást mindenkinek! 




SHARE:

4 megjegyzés

  1. Időtlen szerelem. ;) Azt nagyon szerettem, pedig a tini romantika nagyon nem az én műfajom.

    Esernyő Akadémiát nézek, Manifestet, Jóapátokat jelenleg. :) A Levél a királynak-ot olvasom, holnap jön a sorozat is belőle.

    Én is dolgozom, de kb. senkit nem látok egész nap, szerencsére. :D Végre csend van és nyugalom. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Manifesten nagyon gondolkodom. :D Hát nálunk azért voltak emberek a városban. Pénteken munka után elmentünk a Tescoba, tele voltak a polcok, de ember nem nagyon volt benne, ennek örültem. Nem akarom tele posztolni a témában a blogot, de idegileg azért felőrli az embert, hogy mások megtehetik, hogy otthon maradnak, mi meg nem, de nem panaszkodás miatt írom.

      Ja és most valami jó kis hangoskönyvet keresek, hogy a cuccaim szanálása közben legyen mit hallgatnom... :)

      Törlés
  2. Köszönöm ezt a posztot!
    Én is itt ülök napi 9-10 órában, ráadásul én ingázom is napi 3 órákat... hol normális el? Munkaadó nem enged el senki home office-ba, anyukák persze ezen címszó alatt otthon maradhatnak (amit értek is, meg tök jó nekik), de az osztályomon ketten vagyunk! A sok hesstegges maradj otthonból is már elegem van :D És kik nem maradnak otthon? Az idősek.. csak a vasútállomás felé három 60 feletti nénit/bácsit láttam, vonaton is voltak... agyrém.
    Könyvnek egyébként most nekem valami negédes kell a felfokozott érzelmeim csillapítására, sorozatnak is inkább ilyet választok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, képzeld nekem is eszembe jutottál a minap, hogy te is dolgozol... Kitartást! Nem szabad pánikolnunk. ( Pont most keresgélek a könnyedebb sorozatok között. :D )

      Törlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig