július 19, 2019

Ez a rendbontás most olyan édes!

Képzeljétek az van, hogy pontosan egy éve nem írtam ebbe a blogba.

Kicsit elégedett vagyok magammal szemben: nem írtam, mert nem volt mondanivalóm...

Ki kell amúgy dolgoznom magamból az egyik blogger azon bejegyzését, hogy milyen szánalmas, aki nem tudja tisztességesen abbahagyni a dolgokat, de én ilyen vagyok, érzelmileg túlságosan ragaszkodom a régi korok romantikájához, és nekem tényleg nagyon nehéz továbblépnem.
A régi blogolások hangulata számomra olyan igazán giccses, majdnem rózsaszín, csillámos, pillangókkal röpködő, csiklandós érzés, nehéz szavakba foglalni, mit is jelent. Ja, de mégis: boldogsággal töltött el. 

Egy hobbi így jó, így kell csinálni.



Van pár dolog, amit egyébként észrevettem:

- amióta nem blogolok, rosszabb a helyesírásom.
- amióta nem blogolok, sokkal nehezebben fogalmazom meg a véleményem.
- amióta nem blogolok, úgy érzem magam, mint a vöröspöttyös könyvekben az átlagos lány.
- amióta nem blogolok, azóta kissé passzívabb lettem.


Most tehát, hogy ezzel a poszttal rendbontó módon azt ünneplem, hogy egy éve nem ütöttem le a billentyűzetet a Zenka olvas oldalán, arra gondoltam, kihívás elé állítom magam.

Írni fogok, a következő 12 olvasmányomról... A szabályok a következők: újraolvasás nem ér, félbehagyni nem lehet. Köntörfalazni TILOS, mind általában, ezen a blogon. 

Most kicsit játszom, vissza tér-e a régi érzés. Lehetséges-e az időutazás egy blogban? Vagy csak a regényekben történhet meg? Kedves Olvasó, mit gondolsz, eleve elvetélt ötlet az egész?

Tizenkét könyv erre a kihívásra szerintem pontosan elegendő lesz. Aztán továbblépek, valahová, valamerre, valami felé. Hű, de izgi lesz!
SHARE:

19 megjegyzés

  1. De szeretem ezt a Bagossy Brothers Company dalt <3 És üdv újra itt! Írjál 12 könyvről (vagy 32-ről vagy 332-ről), én szerettem olvasni régen is a gondolataidat, és ezután is fogom ha írsz. Amúgy meg egy blog nem tarthat szünetet, vagy a befejezésnek véglegesnek kell lennie? Ki ez az okostojás aki ezt írta? LINKET erről a megmondóemberről!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, hát végtelenségig tudnám hallgatni ezt a dalt. Vagyis énekelni :D. Volt hogy egy egész szobát kitakarítottam, csak ezt hallgatva.

      Nem mutatom meg a linket, mert szerintem ismered :DDD

      Köszi, szépen!

      Törlés
    2. A bloggert és nem a linket. :)

      Törlés
  2. PrettyWitchjúlius 19, 2019

    Írj, Zenka, nagyon szeretem olvasni, bármiről írsz! Várom a 12 könyvet!

    VálaszTörlés
  3. Végre, végre, várjuk!!

    VálaszTörlés
  4. PrettyWitch, Anna : köszönöm a biztatást, már gondolkodom is azon, mi legyen az első könyv. ( Egyébként pont három könyvet olvasok most, de mind újraolvasás, szóval az kiesik. ) De szerintem nem lesz gond.

    Jajj, örülök nektek - mindenkinek, tök jó, hogy itt vagytok!

    VálaszTörlés
  5. És még egy jó dolog: most, hogy mozgok a saját blogom oldalán, sokkal hamarabb észreveszem mások friss bejegyzéseit.

    És persze frissítenem kell a linkgalériát, sebaj, majd szépen lassan azt is megteszem.

    VálaszTörlés
  6. Írjál sokat, bármiről :)

    VálaszTörlés
  7. Miért kell továbblépni? Miért nem lehet itt maradni, tovább vinni, írni a könyvekről, könyves vonatkozásokról, vagy bármi másról, romantikusnak, rózsaszínnek és boldognak lenni? Olyan rossz érzés, amikor egy régi blogger, akit mindenki ismer, és akinek a blogjának megvan a saját hangulata, ami igazán egyedi, és tényleg értéket teremt, érdemben tesz hozzá a könyves blogger közösségbe, abbahagyja. :( Én nem örülnék, ha abbahagynád. Én nagyon szeretem a rózsaszín, csillámos romantikát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy ezt megírtad nekem! Hidd el, ha újra azt érzem, ezt kell csinálnom, fogom csinálni. Ha meg nem, akkor ugyan mindegy :D!

      Törlés
  8. Hűha, de jó! Ez ígéretes. :)

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy itt vagytok! Köszi mindenkinek!

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Hogy kell tisztességesen abbahagyni? Miért is kéne? Kinek tartozik vele az ember? Ezt ki dönti el? Mert én a elmúlt két évben időszakosan majdnem feladtam, aztán idén már egy ideje rendszeresen írok.
    Írj csak, Zenka! Amiről csak szeretnél, mert jó olvasni, és ha idén csak 12 bejegyzés lesz, na jó, ezzel együtt 13, akkor is jobb téged olvasni, mint egy csomó mindentudó, mindenkit oktató bloggert. Az egyéniség ugyanis átüt, azt nem lehet erőltetni. Akkor is nyilvánvaló, ha nem írsz többet, vagy ha évente csak egyszer írsz.
    Írj csak, amikor és amennyi jól esik, leszünk egy páran, akik olvasni fogunk ;)

    Btw,már rég olvastam vörös pöttyöst, de azért az átlagostól igen messze vagy. ;)

    VálaszTörlés
  12. Írj, várjuk, és ne foglalkozz senki más "megmondásával" :) Nem értem, hogy miért kellene tisztességesen abbahagyni. Van, hogy nem a blog a fontos, van, hogy besokall ettől is az ember és szünetet tart, vagy akár végleg be is fejezi, de ez hadd legyen már a te döntésed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is hasonlóképp gondolom. Vagyis érzem :D.
      Olyan jó tudni, hogy te is itt vagy!

      Törlés
  13. Szerintem se foglalkozz azzal, hogy más milyen elvárásokat támaszt... mi köze hozzá? Mi az, hogy tisztességesen abbahagyni? Ha akarod rácsukod az ajtót a blogra 1 évre, és ha akarod aztán újra kinyitod és folytatod tovább. Nem tartozol számadással. :) Írjál csak, én is várom! :)

    VálaszTörlés
  14. Egyetértek az előttem szólóval. Ki mondja meg, mik a blogolás szabályai? Aki nem ír minden héten posztot, az már nem is blogger? Írj, amikor kedved van, mi itt vagyunk és olvasunk. :)

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig