június 30, 2013

Egy kis kulisszatitok...

Sokan kérdeztétek - azaz kettőnél többen- hogy hová jegyzetelek olvasás közben. A bloggerkedésnek amúgy ez a hátulütője, hogy olvasás közben is forog az agyunk, például: milyen idézetet szúrjak be?, mi legyen a cím?, hány pontot adjak?, illetve hogy: melyek azok a részek, amikről mindenképp beszélni szeretnék?
 Igen, tudom, nem vagyunk normálisak. 
Hát az én mániám, az a szamárfülezés- végső esetben, mégpedig a kulcsfontosságú jeleneteknél- illetve a könyvjelzőre pingálás. Meg is örökítettem a legutolsó műremeket, remélem eligazodtok rajta. ( Ha nem, úgy is jön a bejegyzés ;) ) 




SHARE:

8 megjegyzés

  1. Mi van a jobb oldalán, ott hogy "már megint a ..." ? Rébvszomnak látom de biztos nem az :D

    Én egy kis noteszbe szoktam ilyeneket firkálni, de nem publikálom, titkooos :D

    VálaszTörlés
  2. Én meg nem is jegyzetelek egyáltalán. Tudtam, hogy bloggernek sem vagyok normális :D

    VálaszTörlés
  3. Amúgy ezeket néha én sem tudom visszaolvasni. Ezeket akkor írom, amikor olvasok, néha még a mondatot sem fejezem be, gyorsan felbiggyesztek egy oldalszámot, valami részletet vagy rajzot aztán folytatom az egészet. Ja és Reea, sokszor nem találom a jegyzeteimet, úgyhogy akár még igazad is van :)

    PuPilla: " már megint a RÉBUSZOK" négy felkiáltójel és három mosoly. :)

    VálaszTörlés
  4. Én sem jegyzetelek, de ettől még nem érzem magam abnormálisnak. ;)

    VálaszTörlés
  5. Zenka, és amikor nem találod, akkor rögtönözöl, gondolom. De nekem az az érdekes, amik megvannak, felhasználtak, azokkal ugyan mi lesz? Érdekes lenne megkuksizni több évre visszamenőleg. :)

    Bea, csak vicceskedtem ;), de persze többektől hallottam már, hogy jegyzetelnek, és úgy gondolom, a legtöbb bloggernél ez bevett szokás. Ha nem is jegyzetelnek, megjelölnek részleteket, amik idézetként bekerülnek a posztokba.:)

    VálaszTörlés
  6. Persze, mindenki másképp csinálja- stb- de amúgy egy összeszedett poszthoz, főleg ha nem rögtön olvasás után írod meg, hanem pár nappal- netalán egy héttel a kiolvasás után- , szóval kell a jegyzet. Másrészről ha nem blogolnék, akkor is feljegyezném szerintem a kedvenc részeimet.

    Reea, minden könyvben ott hagyom amúgy a könyvjelzőt a jegyzetekkel, újraolvasás előtt olyan jó érzés újra látni. :)

    VálaszTörlés
  7. Jaa, köszi, de hülye vagyok, hogy nem jutott eszembe a rébusz. :D
    Én tegnap fejeztem be az Icedot, de annyira nem vagyok elalélva, majd a napokban blogolok róla. Jegyzet van, de most csak a blogszerkben jegyzeteltem pár apróságot. :)

    VálaszTörlés
  8. Akkor neked sok könyvjelzőt kell adni. :D

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig