április 27, 2022

Naplózni

 Elolvasgattam pár bejegyzést, és rájöttem, hogy nagyon rég nem akartam mást a blogokkal, mint naplózni. Nagyon sok poszt ötletem volt, amit nem valósítottam meg, mert mi lesz és mit gondolnak majd, és egyáltalán érdekelnék-e ezek a dolgok a többieket... Ilyen gondolataim voltak. 

Eszembe jutott az első blogom, - aki emlékszik rá, kezdetben KÉK betűkkel írtam-, és rájöttem, hogy akkor sem akartam mást, csak olvasni és naplózni. Volt egy kép, bár megtalálnám!, könyvekből készített kihajthatós művészet, amiben egy lány papírfecniket söpört le a kihajtott könyvből, ahol állt. 

Nosztalgiát érzek arra az időre, amikor még nem gyűrt be semmilyen trend, nem néztem, ki hogy csinálja, csak úgy írogattam. 

És most is ezt fogom tenni. 

Van ez a kék notesz, eredetileg ajándékba vettem, de végül megtartottam. A felismeréseimet akartam lenaplózni benne, de inkább a bloggal kapcsolatos ötletek kerültek bele. 

Itt vagyok hát, talán leírom majd, mik is történtek velem. Én nem tudom, itt vagytok-e még. Itt vagytok? Mindegy... Most magam miatt írok. Ha maradtok még velem, az külön ajándék. 

Emma Taylor alkotása
https://www.emmataylorbooks.com/


SHARE:

10 megjegyzés

  1. 💗 itt :) Szerintem csak így érdemes . Engem nagyon érdekel!

    VálaszTörlés
  2. Itt vagyunk, várjuk! :) :)

    VálaszTörlés
  3. Én itt vagyok. :) Időnként megnézem, nem írtál-e, és örülök, hogy végre igen.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Hát persze, hogy itt vagyunk és én személy szerint 1-2 naponta idekattintok, hátha! :) Szóval írj és írj és várom!

    VálaszTörlés
  5. Én itt vagyok, engem érdekel, szerintem a legjobb ilyet írni...! :) Meglep, hogy senki nem kommentel ide sem, vajon mi történt az elmúlt évekhez képest ilyen szempontból? (Tegnap írtam, csak nem lett kiengedve, vagy bénáztam? )

    VálaszTörlés
  6. Hát Sziasztok!!! :) Szeee, nem bénáztál, én nem figyeltem!

    VálaszTörlés
  7. Én is itt vagyok, és szívesen olvasnám a gondolataidat! :)

    VálaszTörlés
  8. Végre már. 😎

    VálaszTörlés
  9. Nagyon köszi Mindenkinek! :)

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig