március 20, 2014

Rövid

Csak szeretném jelezni, hogy több mint két hete alig-alig olvastam, ezért vagyok most ennyire csendben.

Veletek mikor történt ezt legutoljára meg? :)

( A sosem olvasó emberek, most legyintenek egyet, bár a sosem olvasó emberek ezeket a sorokat sem olvassák.)
Sosem.
SHARE:

11 megjegyzés

  1. Velem az elmúlt másfél-két hétben. Alig-alig. Nincs kedvem valahogyan.

    VálaszTörlés
  2. Tavaly voltak olyan heteim amikor alig tudtam olvasni, asszem tavaly március-április környékén volt egy törés, de aztán 2 hét után helyreálltam és befejeztem a nyafogást, nyüsszögést és rendbe tettem magam lelkileg és utána már olvasni is volt kedvem. Mondjuk nekem az olvasás hangulatfüggő, mármint ha az életem normális mederben folyik, akkor szívesen olvasom, ha minden össze van dőlve akkor nem fog lekötni akármilyen jó könyv. Ez van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem is tudom, ilyen szabályszerűséget nem vettem észre. Egyszer csak nem köt le az olvasás. Áh, nagyon fura...

      Törlés
  3. Ha megnyugtat, velem is mostanában, keveset olvasok és nem is lesz időm, mert mással kell épp foglalkoznom még pár hétig. Plusz pont olyan könyvekkel foglalkoztam egymás után, amik közül egyik se kötött le igazán. :/

    VálaszTörlés
  4. És képzeljétek, majdnem azt írtam le, hogy egyetlen sort sem olvastam, aztán rájöttem, hogy hétvégenként olyan fél órácskát azért mindig olvastam.

    VálaszTörlés
  5. Mert ennyire függő vagy te is! :D rossz olvasási periódusokban sem bírom én se teljesen totálisan letenni a "szert" :)

    VálaszTörlés
  6. velem is szokott ilyen lenni. velem is főleg akkor, ha valami nagyobb történés van, akár rossz, akár jó, mert akkor az köt le.

    VálaszTörlés
  7. Jön a tavasz. :) Hess túrázni, pasizni... minek ültök a négy fal között? :)

    VálaszTörlés
  8. On Sainak igaza van :) :) Bár a pasizás nálam már lecsengett, a túrázást meg utálom :D de napozni, sétálni, kirándulni jóóóó :)

    VálaszTörlés
  9. Én meg pont, hogy tavasszal meg nyáron tudok olvasni, a kerti hintán :) Rájöttem, hogy azért nem bírok leülni egyébként - egyszerűen nincs türelmem hozzá -, mert nincs egy igazán jó hely, ahol olvashatnék, nincs egy sarok, egy fotel, csak ágy közepén vagy konyhaszéken tudnék. És ez valahol elég hervasztó. De ha elég meleg van (vagy mondjuk már nem is annyira), akkor kint tudok maradni fél napokat is.

    VálaszTörlés
  10. Én már hetek óta alig olvasok valamit. Nincs olyan könyvem, ami a mostani hangulatomhoz passzolna. Körbekérdeztem az ismerőseimet, elmentem a könyvtárba is. Az eredmény az lett, hogy háromnegyed óráig mászkáltam a polcok között, és üres kézzel mentem haza... Máskor 5-6 könyvet is elolvasok egy hónap alatt, most meg 1-2 könyvet fejeztem be 2-3 hónap alatt. Nem tudom, mi van velem mostanában.

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig