március 26, 2013

A meg nem jelenő kommentekről...

Az előbb kaptam a fejemhez, mert a Rózsák - mely regényt formabontóan lehordtam és rossznak neveztem-, egyre több rajongója ír, hogy mégis jó.

Na most, valamiért a régi posztokhoz írt kommentek egy része a spam-ek közé kerül, nem direkt van, ha hirtelen nem látjátok megjelenni a hozzászólásotokat, azt nem én csinálom. :P

Fontosnak tartottam ezt közölni.

Mert ez jó. A vélemény. Már, hogy van. Hogy leírjátok.  ( Örök hála, meg minden. )

Dehogy van nekem mindig igazam. De azért kitartok általában a véleményem mellett :) - ez viszont nem azt jelenti, hogy ti ne tartsatok ki a véleményetek mellett.

Olyan vagyok, mint egy rossz politikai kampány, de tényleg: nyugodtan írjátok le. Max vitatkozunk egy kicsit. De csak olyan kedvesen ;)

Az én blogom sosem lesz Moly, ahol nem szabad önmagunkat kifejezni. Szóval Hajrá! Tegyük fel, hogy jó a Rózsák! Végül is... De lehetne jobb ;)

Amúgy itt kívánom megjegyezni, hogy bár nem vettétek észre, de piszkozatoltam az összes tévés posztomat, még a Dallas 2012-t is, mert napi 2-3 angol reklám és egyéb spam kommentet kaptam hozzá, pedig terveztem filmekről írni, de ez így nem járja.

Gondolhatjátok, látom, hogy új komment, örülök, meg minden, erre kiderül, hogy csak reklám. És ez így ment jó pár napig.

Szolgálati közleményeinket hallották...


SHARE:

9 megjegyzés

  1. Néha alapból felerősödik a spamelés, ki tudja, hogy miért. :\
    Én valami miatt az Éhezők viadalához szoktam kapni, meg néha Magnasonhoz, amiért kifejezetten idegbeteg tudok lenni. Hogy képzeli az a robotizé?
    Persze, nem mintha Magnason írna a blogra, mert vele tweetelgetünk, de hát mindig megdobban a szívem, ha látom, aztán végül mindig kiderül, hogy csak egy újabb viagra reklám érkezett. Vagy kanapé. Nálam ez a két téma a nyerő.
    Miért nem küldenek az idióták mondjuk könyvespolcos reklámot? Még érdekelne is. Mondjuk, külföldről olyat tuti nem rendelnék, szóval értelme akkor se lenne, de na. Érted?

    VálaszTörlés
  2. nálam a gótikus regényes poszthoz szokott jönni valaki.
    általában először megdicséri a sablont, ami olyan, mint az ő egyik régije (elképzelhetetlen, bah...), aztán meg kedvesen közli, hogy neki is van valamije, amit itt meg ott lehet elérni. de csak ennél az egy posztnál. én se értem, emrt ez meg ráadásul ősrégi, sztem az egyik első, amit ide áthoztam.

    egyébként meg a vélemény fontos. és le is kell írni.
    de hallod, én egy életre megjegyeztem, hogy a rózsákat ne vegyem a kezembe.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :P

      Nekem is ilyenek, ilyen sablonosak. Meg hogy hallotta, hogy nem töltődik be jól a blogom, itt tud segíteni.

      Vagy hogy milyen klasszul megfogalmaztam ezt a posztot- Dallas-, itt egy online tv újság, nézzem. :D

      Tévések, meg sablonosak általában. Ma hat ilyen kommentet kaptam.

      Törlés
  3. Mi van a meg nem jelenő postokkal? :) a fagyasztotthoz akartam hozzászólni de azt csak az RSSben olvastam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, Lobo :D, az az igazság, hogy az a poszt kb. fél órán át volt látható, aztán arra gondoltam, nincs valami nagy hírértéke, ráadásul nem is volt valami szép a Rukkolás vetőmag képnek, és hirtelen felindulásból töröltem a posztot. Te Rukkolázol még?

      Törlés
    2. Sikeresen megszabadultam pár könyvtől de igazán csak 1t szereztem, úgyhogy van vagy 12 pontom amit beválthatnék. Jópofa ötlet volt az elején, de épp akkor jött, amikor a birtoklásvágyam alább hagyott, úgyhogy nem érdekelt annyira a dolog, ezért aztán nem is kapott el annyira a gépszíj mint sok könyvrajongót, úgyhogy csalódni se tudtam nagyot. A stílusa tőlem nagyon távol van, épp ezért az első, hiányzol levél után benéztem, a második után meg úgy jártam mint Te. De a fagyasztás lehetősége nekem se tűnt fel sehol. De látod, ők legalább leszámolnak a passzív réteggel:) Egyébként még várok, hátha szerencsém lesz és tényleg találok olyan könyvet, amit szeretnék megszerezni.

      Törlés
    3. Na most újra kaptam hiányzol a Rukkolán levelet és nem volt szó arról, hogy lefagyasztanának.

      Törlés
    4. De várj, ilyeneket én is kaptam. Hiányzol a Rukkolának, blabla, és amikor be akartam lépni, akkor írták, hogy le vagyok fagyasztva.
      Mondjuk egy-két hónapig nem léptem be akkor...
      Szólj, ha valami szerencsés fogásra találsz, mindenképp kíváncsi vagyok rá ;)

      Törlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig