július 01, 2012

Hírek a tengerpartról

Mint látjátok, elköltöztem, innen jobb a kilátás, és nyugalmasabban lehet olvasni. Bárki leülhet az üres székre, azt a vendégeknek tartom...

Hamarosan frissítem az álompasis szavazós posztot. Elég vegyesek a dologgal kapcsolatos érzelmeim, most 34 emberkéből kell szavaznotok ötre, persze nem kell ledöbbenni, mind vagy kiskorú vagy vámpír vagy angyal vagy farkas... vagy Barrons. :) Nagyon nagy szívfájdalmam, hogy Pritkin nem jutott be, pedig nálam majdhogynem ő a nyerő, de nyilvánvalóan fejet hajtok a közízlésnek. Viszont megjegyzem, hogy véleményem szerint ezek a szereplők többségében zsánerek, mind hasonló, és gyakorlatilag a zsánerért rajongunk, ami viszont elég fals és hamis... Na ne gyere már ezzel a pszicho dumával, mondhatjátok, és igen, tudom, elviselhetetlen vagyok, de megfogadtam egyébként, hogy el fogom olvasni az első őt karakter regényét, és remélem szeretni fogom őket, pont.

Kaptam pár könyvet, meg vettem is jó sokat még június hónapban, és képtelen vagyok őket most ide sorba beillesztgetni, úgyhogy így jártatok.

Az a zavarba ejtő dolog, hogy életem első - " soft - pornó" könyvét nem én vettem át, amikor a futár kihozta. Nem mintha, annyira vártam volna, de azért ez is egy olyan dolog, amit az ember lányának át kellene élnie.  Neeem... :D Kérdezték amúgy otthon, hogy mi az, de inkább nem mondtam meg. Egyébként elkezdtem a " Szürkét", és eddig nem olyan rossz, bár még nem szexeltek egy sort sem. Próbálom azt nézni benne, hogy mi az, ami miatt nagy siker lett, illetve próbálom megvizsgálni azt, hogy hogyan fogalmazzák meg a szerelmet/romantikát/vonzalmat - a klasszikus, a ponyva, az urban fantasy, stb irodalomban- , ez most az éves küldetésem, úgyhogy az évben sok romantikus könyv lesz, de nem csak ilyen, hanem klasszikusok is. Nagyon sok könyv vár még rám. Upsz, erről bővebben akartam írni, de sebaj.  Amúgy tudjátok, miért A szürke 50 árnylata a címe? Annyiszor szexelnek majd? Esküszöm, számolni fogom.


Voltam a könyvtárban is, ahol a romantikus tematikus irodalom úgy ki volt fosztva, mintha 90%-os leárazás lenne egy könyvesboltban.  Csak annyit mondok, küzdöttem a nénikkel. :D Üresen álltak a polcok, és amiken volt is pár könyv, az tele volt 10 éves Danielle Steel könyvvel. Komolyan. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de baromi meleg van, és képtelen vagyok gondolkodni, úgyhogy inkább csobbanok egyet a vízben. Holnap ugyanekkor, ugyanitt? Hümm?

SHARE:

6 megjegyzés

  1. Az új blog stílussal, Te vagy a fény az éjszakában. Tökéletes hely olvasásra. Holnap ugyan itt, ugyan ekkor. Lesz még a "Szürkéről" valami kis bennfentes infó?? :D

    VálaszTörlés
  2. :D Kicsit lazábbra akarom venni a dolgot, szóval lesz sok kis naplószerű bejegyzés, természetesen benne az aktuális olvasmányokkal..
    Ugye milyen szép, annyira szeretem...

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem a naplószerű bejegyzéseket, csak soha nem sikerül végig vezetnek őket. xD
    Nekem soha nem sikerül rendes képet beillesztenem, ezért maradok csupasz, de Tiéd komolyan tetszik. Majd nézegetem párszor, ha nem baj... :D

    VálaszTörlés
  4. nem lehetne ezt a széket napernyőstől a vízbe telepíteni?:D
    ki se jönnék, míg tart a nyár.

    VálaszTörlés
  5. Éreztem, hogy hamar ki fogok esni az álompasis játékból, de hát mit csináljon az ember lánya, hogyha ebből a harmincnégyből nincs öt olyan, akiről egyáltalán tudnám, hogy kicsoda :)

    VálaszTörlés
  6. Tiszta summer-feeling - tök jó lett.
    ( én az álompasis játéknál már ott elakadtam, hogy tízet kellett megnevezni. Ha nagyon-nagyon megerőltetem magam, akkor is max. hármat tudnék felsorolni. :-D )

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig