december 15, 2012

Hírek Hobbitfalváról


Jól van, tudom, hogy azt gondoljátok, hogy ez a nő már nem képes másra csak a régi posztjait beszúrni, de annyira aktuális volt Tolkien meg A hobbit, hogy muszáj volt átmásolnom. Emlékszem tavaly még a karácsonyfa mellett olvastam, és igazából úgy szeretek karácsony táján ifjúsági regényt vagy akár mesét olvasni, hogy most is ezt tervezem. De erről majd írok inkább később.

Én nagy Gyűrűk ura fan vagyok, mind könyvben, mind filmben, és persze hogy teljesen odáig vagyok, hogy itt A hobbit is, amit azt hiszem, két ünnep között fogunk megnézni. De addig is szerintem újra átismétlem a GYU trilógiát, és újra meghallgatom a Zsákos Bilbó kalandjait hangoskönyvben, amit már el is kezdtem. Csuda klassz "háttérzene" ajándékok csomagolásához, erőt ad a ragasztó szalag kereséséhez, viszont a képeslap íráshoz nem ajánlom: higgyetek nekem, ha nem akartok véletlenül "Boldog Karácsonyt Kili " -t írni bármiféle írófelületre, akkor addig kapcsoljátok ki.

Amit már most, látatlanul is szeretek a filmben, az Martin Freeman, annyira aranyos az a pasi alapból is, de így... - hatalmas vigyor. 

Egyébként megrendeltem a könyvet ajándékba is, és most jut az eszembe, hogy azt még be sem csomagoltam. Mondjuk előtte jó lenne rájönni, hová dugtam el.

Úgyhogy most újabb rajongás van, persze csak módjával. ( Vettem vajkaramellás szaloncukrot, és azt kell hogy mondjam, az is illik a Hobbithoz. ) Van valaki, aki rajtam kívül már nagyon várja a filmet?

SHARE:

7 megjegyzés

  1. Én!:)
    És én csináltam házi vajkaramellát:)

    VálaszTörlés
  2. Óh, az nagyon nagyon finom!
    Amúgy tudtam, hogy Rád számíthatok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát képzeld el, hogy a múlthéten csináltam először vajkaramellát, az első adag irtó jó állagú lett, gyorsan elfogyott, gondoltam, akkor ebből még kell, majd ajándékozom mindenkinek szépen becsomizva. Szerinted sikerült a következő kettő főzet?? :) Az egyikből foghúzó cukor lett, a másik meg paca. Brühühü.

      És remélem, hogy a héten lesz Hobbit mozizás...Te mikor nézed?

      Törlés
    2. Szerintem 28.-án, vagy ilyesmi...
      Nagyon ügyi vagy! :)

      Törlés
  3. Jaj, én tegnap este láttam a filmet, ne hagyjátok ki, nagyon jó!
    Úgy jöttem ki a teremből, hogy most azonnal el kell olvasnom a GYU-t ezredszer is, meg kell néznem a filmeket egymás után, és persze el kell olvasnom a Hobbitot, főleg, mert az még eddig kimaradt, de karácsonyra tesómtól megkapom :)
    Ééés jegyet kell vennem a Hobbitra megint, mert nagyon kell a lelkemnek! :)

    Na, azóta aludtam egy picit, és még mindig ugyanolyan lelkes vagyok.... :)

    Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, olyan jó neked, meg neked is Ilweran, úgy örülök, hogy tetszett nektek, akkor biztos, hogy jó.

      Törlés
  4. Hát a bemutató utáni két napban kétszer láttam, szóval azt hiszem, eléggé vártam :D Fanatizmus rulez!
    Jó lett, semmiképpen ne hagyd ki, én úgy vigyorogtam végig a moziban, mint egy ovis a cukorkaboltban, annyira jó volt újra belemerülni abba a világba :) persze millió kritikánk van, de ezt majd drága párom leírja a saját - még fanatikusabb :D - módján.
    És hát sajna muszáj újraolvasni a Hobbitot meg A Gyűrűk Urát is, nincs mese :)

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig