július 10, 2012

Nem éppen kampánybeszéd...

 Romantikus afférjaim sora: 
/ csak a komoly kapcsolatok, illetve azok, amelyek nagy hatással voltak rám /

1. ) Nils Holgerson - no comment-

2.) Mr. Rochester - rejtélyes, sötét, mord, mégis szenvedélyes

3.) Rhett Butler - mert nem úriember... :)

4.) Mr. Darcy - mert ízig-vérig úriember...

5.) Gideon Viliers  ( kiskorú)

6.) Jericho Z. Barrons - AZ ALFAHÍM

7.) John Pritkin -mert bár pökhendi és ugyanúgy alfa, mint Barrons, de ő még a szemetet is levinné nekem...

(+) messziről csodálom még Adrian Ivaskovot... - mert annyira laza, hogy lassan szétesik, és persze tudjuk,hogy minden pasi egy meg nem értett hős. 

Na szóval, csináljunk egy képzeletbeli ütközetet.

Kezdjük a gyerekekkel: Nils vs. Gideon: 

Gideon Villiers a bal sarokban egy gyors kardmozdulattal Holgerson elé tör. Holgerson gyorsan reagál, megrántja a piros sapkája bojtját, és... neeeem! Arra felé szállt Akka, és még a végső csapás előtt megmentette a manót. Villiers bánatában újra daueroltatja a haját, de csak miután a cirkás sáfrány harisnyájából kibújt.  Vajon kinek szurkol a bíró?

--- a bíró én vagyok--- 

Nos, lássuk csak: Nils, az első szerelem, mondom az első. Viszont Gideon... hát ő meg kardozik, meg keringőzik, meg harisnyát hord, meg észveszejtő... Szóval kizárásos alapon a győztes nem más, mint: Akka. 


Második kör: Rochester vs. Darcy

Míg Rochester az ökölharc híve, Darcy kecsesen mozog, meghajol, s jó napot kíván a megjelenteknek.
Pár hölgy a látványtól spontán elalél, s mások, csak hogy közelebbről láthassák fél Derbyshire urát, ájulást színlelnek. Rochester természetesen nem foglalkozik a tömeggel. Butler,  az oldalvonalon követi az eseményeket, - mivel őt nem köti semmiféle megfelelési vágy, esetleg etikett, netán úri szabály - cinikus mosollyal fogadásokat köt. (Azt mondja három az egyhez, hogy Darcy nyer.)

Hogy ki nyer? Természetesen Butler. Azt nem tudni, mennyi pénzt.

Harmadik kör: Barrons vs. Pritkin

Míg Jericho Barrons a fizikai erejét kihasználva, dühödt bikaként támad ellenfelére, John Pritkin apró üvegcséket halász elő a viharkabátja zsebéből, fény villan, a közönség elnémul, majd artikulálatlan ordítás hördül fel... ( A közönség feszülten figyel : Rhett Butler vigyorog, Fitzwilliam Darcy fogja a fejét, Rochester pedig valahol a büfében oltja szomját, de nem ez a lényeg. ) Ki fog itt nyerni? Egyikről sem tudjuk igazából, mi is valójában, lépéseik nyomában rejtély és titok lappang. De egy biztos: minden nőnemű néző arra vár, hogy végre lehulljon a lepel, vagy mondjuk az ing. Khm.... S persze mindkettőjükről...



Miközben azon morfondírozok, én, az egyszemélyes bíró, ki nyerjen, Adrian Ivaskov a kerítésnek dől, és finom szegfűszeges füstbe burkolózik. Ó, de jó nekem. ...


De nektek is jó, ugyanis van itt pár fazon, aki még mindig harcban van 2012 tükröm-tükröm-címért, azaz vannak még, kik arra hajtanak, hogy az év könyves álompasija legyenek. Mivel bejutott 16 közül jó párat nem ismerek, s mivel kettőnek tudnék csak teljes szívvel szurkolni, a kampányolásból kiszálltam, de szerencsére mindenkinek van egy  lelkes bloggerre, aki folyton csak azt hajtogatja: szavazni-szavazni-szavazni!!! ( Szerintem szavazzatok). Vannak itt gyerekek és ifjak, vérfarkasok és vámpírfiúk, vannak számomra nagyon ismeretlenek, és persze ott van még szívem csücske, AZ ALFA, a béta, a gamma, a világmindenség  Jericho Barrons is, kérek szépen mindenkit, hogy ha van kedve, szavazzon- persze saját belátása szerint.

Mivel ez egy last minute post, én nem teszek be ide semmi mást, mint linkeket, ahol megnézhettek mindent, és szavazhattok mindenkire, aki bejutott. A játékba már beszálltak kiadók is, úgyhogy nagy a harc. De a  blogok nem csataterek. Mindez egy jó móka, ne hogy összevesszetek itt, amúgy is mindenki tudja jól, hogy kire fog szavazni, JZB forever, mindenki arra szavazzon, amerre a szíve húz ( = Jericho Barronsra). Nyeremények még mindig vannak, és hajrá, tudjátok, most vagyunk csak olyan helyzetben, hogy ennyi jó pasi verseng a kegyünkért, kár lenne elszalasztani.

Itt vannak a blogok, ahol leadhatjátok a szavazatokat- last minute, mindjárt vége a harmadik körnek, és nem akarok senkit sem befolyásolni, kép jobb sarokban, felül tényleg neeem: 

  1. Könyvek háborúja, avagy az olvasó visszavág! (Házigazda)
  2. Kelly olvas
  3. Gretty szerint a világ
  4. FFG Book
  5. Magnolia
  6. Kristina blogja
  7. Limo könyvvilága
  8. Javíthatatlan világa
  9. MFKata gondolatai
  10. Akiknek élmény az olvasás
  11. Roni olvas
  12. Lylia Bloom
  13. Zenka szerint a könyvek
  14. Sivatagirózsakönyv
  15. Forró csoki és jó könyv
  16. Wee blogja
  17. Nem harap a...
  18. Secret Dream Time
  19. Elhaym blogja
  20. Petra @ Amik érdekelnek 

SHARE:

15 megjegyzés

  1. Szép, az első két ütközeten nagyon-nagyot nevettem (bevallom Nils ellenében szurkoltam, de a végső döntéssel egyet kell értenem:D)!!:D Én már nem szavazok, csak első fordulóban küldtem a kedvenceket, de hát sajnos csak 1 jutott tovább... és nagy kedvenc Gideon aztán kiesett:( a többieket pedig nem igazán ismerem... csak egyet-kettőt.

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó poszt lett :DDD
    Diamant: Gideonért nekem is nagyon fájt a szívem (arról ne is beszéljünk, hogy az aktuális kedvencem be se jutott XD)

    VálaszTörlés
  3. Zenka! 2012 Legjobb Kampányolója címet nálam ezzel most TE nyerted!
    Eszméletlen jó ez a poszt! :)

    VálaszTörlés
  4. szerintem ez a poszt többet ér az egész kampánynál.

    VálaszTörlés
  5. Limo: akkor fogjunk kezet, nem is értem, hogy egy ilyen pasi, hogy eshetett ki... ráadásul a number1 nálam sem jutott be!:(( Na, én ezek hagytam abba a szavazást...

    VálaszTörlés
  6. Teljesen egyetértek @Nimával.
    Most megnyugodott a pici szívem, hogy - még ha nem is hivatalosan - , de Mr. Darcy, Rhett és Gideon azért mégis bejutottak egy párbajra :-D

    VálaszTörlés
  7. Engem már qvára idegesít ez a kampány, de ez a poszt fergeteges!
    Írjál könyvet Zenka!
    Vizualizáltam a JZB-Pritkin összecsapást, kemény...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én azt láttam magam előtt, hogy JZB összevonja a szemöldökét, Pritkin meg zavarba jön. (aztán persze itt még nicns vége, csak így kezdődik.)

      Törlés
    2. Jajj, a kis Drága :). ( Most törheted a fejed, hogy melyikre értettem :D )

      Törlés
    3. Titti, ezt én is mondom neki már mióta :D

      Törlés
  8. Én is azt szeretném javasolni, hogy írj könyvet!:D
    (Még mindig nem bírom abbahagyni a röhögést, ez valami szenzációs poszt... :D)

    VálaszTörlés
  9. Wow, örülök, hogy tetszett nektek! És elárulom mindenkinek, hogy szabadidőmben regényt írok :DDD

    VálaszTörlés
  10. ÁÁÁ :DD
    Nyert Barrons!!! :D

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig