augusztus 29, 2012

Hát most jól megmondom!

Nem, ne higgyetek nekem, igazából nem mondok semmit :)... Csak gondoltam megírom, hogy annyira nagyon-nagyon fáradt vagyok, hogy két hete karikás a szemem, és nem,nem terveztem belépni a panda derbibe. ( Van olyan, hogy panda derbi? ... Csak úgy eszembe jutott ez a kifejezés. )
Más különben van egy új notebookom, ami nagyon szép és jó, és hiper-szuper csúcsmodern, csak valahogy elveszett a jó öreg netezés komfort érzése, és még mindig úgy vagyok vele, mint amikor szemben ülsz az első randin a sráccal, és nem nagyon tudod, hogy merj-e krémest rendelni... Szóval ez az új monitor,meg billentyűzet egészen elbizonytalanít. ( A billentyűk nagyobbak, de laposabbak, a monitor meg hosszabb, de keskenyebb.) Óvatos vagyok vele, és nem tudok még mellette feloldódni, posztíráshoz meg azért az kell...

Tudjátok, hogy megnyílt újra az OKK, és a Monte Cristo-t olvassuk Dumastól, és nem gondoltam volna, de néha még munka, de még vásárlás közben is arra gondolok, hogy mennyivel jobb lenne If várában... ( :D )

Persze ehhez hozzátartozik, hogy nem nagyon szeretek vásárolni, és hogy elég KO. most a munkahelyem. De sebaj, és tényleg.

Tudjátok, hogy kedvelem az élet nagy kérdéseit, a minap karácsonyi film nézése közben megkérdezték tőlem, vajon lesz-e karácsony. Öhm, kérdeztem, miért ne lenne? Egészen elfelejtettem, hogy nemsokára itt a világ vége. ( Mondjuk én hiszek a szavak erejében, szóval azt mondom, hogy nem lesz itt. ) De azért mégis kedvem támadt belekezdeni a Galaxis útikalauz harmadik részének közepébe,épp ott, ahol abbahagytam és nem csak ezért, hanem mert kell most nekem egy világ, ami még az enyémnél is abszurdabb és amin mindemellett még lehet röhögni is.

Hümm, valami pozitívat a végére: ősszel jön pár jó kis megjelenés, amikből csak nagyon keveset fogok megvenni, de azt hiszem, könyves szempontból ez egész jó időszak lesz, és egyébként is szeretem az őszt.

Most pedig lassan megyek Dallast nézni. ( Hová jutott a blog? Először Júliák, aztán Dallas? :D) Komolyan mondom nektek, lesz ez még jobb is, vegyétek úgy, hogy most uborkaszezon van...


Z.

SHARE:

12 megjegyzés

  1. :D majd meséld el, milyen volt a Dallas (engem már az előzetes is lefárasztott, inkább kihagyom...)
    egyébként ha van Panda Derbi, én indulok - lassan hozzám nőnek a karikáim :(

    VálaszTörlés
  2. Szeretem az ilyen bejegyzéseket:D
    Én még el se kezdtem a MC-t, tök sügér vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Hát, halljátok, most ellógtam az első reklám alatt, de ez a film nagyon uncsi.

    VálaszTörlés
  4. óó, pandaszemek- ott a helyem! post írás+ új laptop= éjszakázás :P

    VálaszTörlés
  5. Dallast megnéztük tegnap és mivel kiesett egy jó 20 perc, el is vesztettem a fonalat. :D

    VálaszTörlés
  6. dallas, jajanyám.:D én már anno is utáltam, teli volt ellenszenves fazonnal.

    én már elkezdtem a MC-t. tudja fene, én azért nem próbálnám ki If várát, keresnék inkább valami másik eldugott helyet.:))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tájékozatlan vagyok, de mi az az OKK?

    VálaszTörlés
  8. online könyvklub. régen a freeblogon voltunk, aztán jött a moly, meg az egyebek, és most újra megint csináljuk.
    most dumas-tól a monte cristót olvassuk.

    VálaszTörlés
  9. Imádom a Dallast, úgy örülök, hogy megint van, tiszta nosztalgiával ültem le nézni, és fütyültem a főcímet az elején :D :D :D
    És imádom az ilyen posztjaid! Panda-derbi :D :D :D

    VálaszTörlés
  10. Bea: mindjárt megkeresem neked Amadea posztját, vagyis belinkelem a posztba ( meg is akartam ezt csinálni, csak elfelejtettem.)

    Ilweran, Eszkimókai és mindenki, aki karikás szemű, csak nem merte bevallani, szeretlek titeket :D , csináljunk derbit...

    Hát, gyerekek, a Dallas nekem most valahogy nem jött be. Mindjárt csinálok közvélemény kutatást, hogy írjak-e a Dallasról valamit.

    Amúgy olyan rossz, mert reggel akartam nektek válaszolgatni, de a főnök végig ott ült mellettem, úgyhogy most csak így írogatok, össze-vissza. Szóval igen, ez van.

    Ja, még azt akartam írni, hogy: Amadea igazad van, ma több ilyen féle posztot olvastam, és tényleg annyira jóók. Meg a Monte Cristo is jó :)

    VálaszTörlés
  11. Értem, köszi. :) Valami ilyesmire tippeltem. Gimis koromban olvastam a Monte Cristót, és az nem tegnap volt... Viszont nagyon szerettem. :)

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig