március 07, 2012

Nők napi beji, avagy paranormális férfit mindenkinek...

Ugye ismerős? A hirtelen szél kifújja a tincseket a homlokukból, az arcuk olyan, mintha a legavatottabb művészek faragták volna, vonásaik tiszták, orruk még kampósan is arisztokratikus. Bennük a végletekig összesűrűsödött minden, ami férfias. Tudjuk, hogy nem normálisak, tudjuk, hogy "parák". De akkor is minden háziasszony és minden lány érdemel egyet-egyet belőlük.
Nézzük csak, mi is az ismérve a paranormális pasinak-hátha van egy-kettő a közeledben... (Szerintem mielőtt a posztot folytatnád, nézz jól körül.) Az is lehet, hogy egy ilyen pasi lapul a szomszéd pult mellett... 

Az is lehet, hogy egy óvatlan pillanatban feléd röpül ...
...egy nőnapi virágcsokor.
De az is lehet, hogy Batman lesz az...
Végtére, minden előfordulhat.

Szóval Hölgyeim, itt a lista, jegyzeteljetek. Ha valaki három ismérvet már megtalált, jó eséllyel paranormális férfi van a közelében. Ha négyet, biztosan. Ebben az esetben, ne légy önző, kérjük a srác nevét, címét, telefonszámát - kommentben.

1. Kezdem az egyik legfontosabbal. A paranormális pasiknál elemi fontosságú dolog, hogy arcuk tiszta fényében visszhangozzon az éjszaka ragyogása és szenvedélyessége. Ez mondhatni nélkülözhetetlenül fontos. A visszhang azért kell, mert az ismétlődéskor átértékelhetjük, amit a ragyogásuk okozta kábulatban először nem értettünk meg. Másrészről meg tudományos tény, hogy a nők 99, 99%-a az éjszaka ragyogását értékeli leginkább a férfiakban. :) 

2. Fontos még a para-szem is: ami lehet borostyán, türkizkék, vakítóan kék, úgynevezett töménykék, amelybe mintha egy mennybéli festő zafírt morzsolt volna, csokoládészínű, mohazöld, piros vagy fekete, esetleg valamilyen fluoreszkáló árnyalat, de a minimum hogy színváltós legyen. Optimális választás egyébként a paranormális pasik közül az, aki egyszerre több színt is tud változtatni külön-külön a jobb és a bal szemével, ilyen esetben jó lesz még a komolyabb kapcsoltba bonyolódás előtt beszerezni egy színskálát, hogy a hangulatváltozásokat dekódolhassuk.   

3. Testdomborulatok: a paranormális pasi, na az tökéletes tárháza a tökéletes geometriai alakzatoknak, például a kockának, meg hengernek, testük anyaga általában a kemény gránit és a hűvös márványhoz hasonlít, ám bőrük bársonyos, és atletikus felépítésük ellenére kitűnően használhatók kispárnának. Köztudott, hogy minden nagyobb művész szabadidejében paranormális pasit farag alkot, ez minden komolyabb női szakirodalomban megtalálható. De tényleg, többször is olvastam, hogy olyan szépek, hogy őket bámulva sírva fakadnak az angyalok. Azért az már valami, ugye? 

4. Az nem paranormális pasi, akiről nem állapítod meg az első pillanatban, hogy idézem: semmi kétség, ő a legszebb férfi, akit valaha láttam. 

5. A paranormális pasik úgy általában nem szocializálódtak. Ennek első jele, hogy nehéz felismerni őket tömegben, valamint szeretnek hosszú köpenyek alá burkolózni, és nem szakavatottak a társadalmi érintkezésben sem. "Hörr-görr!" Pont ilyen hangokat adnak ki.  Némelyik asszem látott pár John Wayne filmet is, ha ilyennel találkozol, rögtön észreveszed a viselkedésén. Mert a paranormális pasi nagy para- simán hozza a karaktert, szinte észrevétlenül. Némelyik persze ragyog, ha süt a nap, és vigyázat az ilyennek többségében cserepesek az ajkai, jobb ha eldugod előle a rúzsaid. 

6. Nyelvi kommunikációjukat első körben az teszi ki, hogy idézem: "mmmmm?...", meg hogy: - "Görr, Hörr," esetleg kikelnek magukból és mondanak egy olyat, mint hogy "maga normális?" - mintha tudnák, milyen dolog normálisnak lenni, kac-kac..., leordítanak mindenkit, még a csillárt is a plafonról. A paranormális pasik barátnői szerint amúgy ez a viselkedés az első szex után már sokat javul.  

7. Apropó szex... A paranormális pasi az ágyban lankadatlan, harcos oroszlán, akinek minden mozdulata olyan, mintha gyengéd lenne - aztán reggel meg kiderül, hogy nem is volt az... Az udvarlási ceremónia rögtön pár perccel azután kezdődik, hogy annyit mondott, mmmmm?, és általában abban merül ki, hogy megpróbálja a nyelvét ledugni a torkodon. De nem félni, hisz ha paranormális pasiról van szó, később úgy is ki fog derülni, hogy csak azért volt erőszakos, mert egyébként nagyon gyengéd. És mert úgy szereti. 

8. A paranormális pasiról általában tudni vélik, hogy állítólag rendkívül intelligens, de a legtöbb nő, aki találkozott velük és túlélte a viharos románcot, csak arról tud beszélni, milyenek az ágyban. Egy titkos forrásom úgy nyilatkozott, ez a paranormális pasik átka. 

9. A paranormális pasin jól áll a farmer és az öltöny. Ami általában feszül rajtuk... 
.
10. A paranormális pasi folyton dühbe gurul, de nyugi, ha mi vagyunk az igazi a számukra, akkor nem töri ki a nyakunkat.  Csak a nyakunkba harap. 

11. A jobbféle paranormális pasik titokzatosak, a rosszabb félék próbálnak titokzatosak lenni. 

12. Hiába csorog a vér az ilyen pasi szájából, hiába tépi szét a szemed előtt az emberek szívét, hiába egy időzített bomba hat gépfegyverrel a zoknijában, tudnod kell róla, hogy nehéz gyerekkora volt, és amúgy is, mindig mindent tisztességes indokkal tesz,  még azt is, hogy veled sosem közli ezt, inkább meghagy abban a tudatban, hogy iszonyatosan veszélyes...

13. A világon nem láttak még olyan paranormális pasit, aki ne járna menő autóval vagy motorral, ne lenne milliomos, és úgy egyébként ne lenne a nők álma

14. Ehhez kapcsolódóan kiemelném, hogy a paranormális pasik szája minden nőt csókra ingerel. Mondom nektek. Mindet. 

15.Még pár figyelmeztetés a végére. Ne parázz, ha álmában morog, hörög, repül, azon meg végképp ne, ha nem is alszik soha. Ja, és ne parázz, ha téged sem hagy aludni. Aludj nappal, ennyit be kell vállalni érte. 

16. Bármennyire is morc, ha találkozol vele, feláldozza érted egyszer az életét, ami csak azért nem romantikus, mert nélküle sosem kerülnél életveszélybe... ( És mert legtöbbször halhatatlan a srác, szóval nem is tudom hirtelen, hogy ez most mennyit is ér.)

17. A paranormális pasi folyton ott ólálkodik a sötétben, keresve azt a paranormális lányt, aki rá vágyik. Ugyanis a paranormális pasik folyton olyan nőket csípnek fel, akik tök átlagosak és mégis kiderül, hogy mégsem azok. 

18. A paranormális pasi egy meg nem értett hős. Amint megérted a titkát, félő, hogy túl normális lesz....

VIGYÁZZ! Lehet, hogy most is téged figyel...
SHARE:

14 megjegyzés

  1. A poszt az általános tulajdonságokra koncentrál, a specifikus tulajdonságokat - mint pl. szemfog hossz, szőrzet, öltözék, stb- egy későbbi szösszenetben fogom leírni, még művelődöm kicsit a témához.

    VálaszTörlés
  2. :D Ez így kora reggel még kicsit fájt, de tetszik. Nah, akkor ezek alapján bizton állíthatom, hogy párom nem paranormál XD...de ha látok valahol a közelben felbukkanni egyet, feltétlenül szólok :D.

    VálaszTörlés
  3. "csak azért volt erőszakos, mert egyébként nagyon gyengéd" :DD

    jó lett a kigyűjtés, nagyon jellemzőek.:))

    VálaszTörlés
  4. ja, és ezen a képen nagyon röhögtem, amikor megláttam.:D

    VálaszTörlés
  5. Hehe, ez nagyon jó! Olyan jókat nevettem rajta :-D
    Nekem a 11. pont a kedvencem :-)

    VálaszTörlés
  6. XD Beleröhögtem az üdítőt a klaviatúrába. Ez már kölcsön billentyűzet. Hála a Best of Zenkának, most egész délután játszhatok a szétszedésével és takarításával.
    Ha emiatt elmegy mellettem egy parapasi és én nem veszem észre, hát isten bizony a közösből fogok nyúlni! :D

    VálaszTörlés
  7. @Nima Mondtam, hogy nagyon jó képet találtam :D, talán ha az nincs, eszembe nem jut ilyen posztot írni.
    ( Most külön kell mindenkinek válaszolnom? Nem lehet egy kommentben? )
    Gretty: remélem nem mulasztottad el azt a bizonyos para pasit. :D
    Heloise: szerintem a 11. pont az egyik legfontosabb eszenciája az ilyen hősöknek.
    Hiranneth:Én itt leszek, és szólok mindenkinek, ha te is szólsz...

    VálaszTörlés
  8. (én úgy szoktam egyszerre válaszolni, hogy megnyitom a választ, ami ott a komment mezőben van, azt bemásolom ide, a poszt alatti kommentezős felületre, és ezt mindenkinél megcsinálom.)

    VálaszTörlés
  9. Ez most igen vidítólag hatott, köszönöm. Még a könnyem is kicsordult a nevetéstől :D

    VálaszTörlés
  10. @Nokedli
    Ennek nagyon örülök, mert ez volt a cél, hogy szórakozzatok :)

    VálaszTörlés
  11. Ez nagyon jó lett :D Nekem személy szerint a 12.es és a 16.pont kedvencem. Majdnem megfulladtam a nevetéstől :D

    VálaszTörlés
  12. @Dóri
    Ha már így kedvencezünk: a 12. pont volt a poszt nagy felismerése, mert amíg le nem írtam, eszembe sem jutott. Köszönöm a kommentet, most jó kedvem lett tőle nagyon :D

    VálaszTörlés
  13. Jahaj, de jót nevettem. Kegyetlen egy összeállítás, és az elsőtől az utolsó pontig színigaz! :D xD
    Nehezen tudtam választani, de nekem is nagy kedvenc a 12. és 16. pont x)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon jó :D A hatos pont vitte ki nálam a lécet, a hetesnél már levegőt sem kaptam :D

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig