augusztus 10, 2015

16 megjegyzés:

 1. Igenigenigen!:-) 19 éve, mindennap.

  VálaszTörlés
 2. dehogyis. inkább olvasok. :)

  VálaszTörlés
 3. Kamaszkorom kedvelt elfoglaltsága volt, aztán abbamaradt... Kicsit sajnálom, de már "behozhatatlan", és csak úgy újrakezdeni egyelőre nem volt kedvem/időm. én is inkább olvasok vagy blogolok. Ez másfajta napló. :)

  VálaszTörlés
 4. Sosem írtam, féltem, hogy beleolvasnak, és a kisebb, de főleg a nagyobb titkaimnak lőttek...

  VálaszTörlés
 5. Régebben rendszeresen, de most csak a fontosabb eseményeket örökítem meg :)

  VálaszTörlés
 6. 10 éves koromtól 2002-ig kisebb-nagyobb intenzitással. Aztán elkezdtem blogolni, amíg anonim voltam az is rendesebben ment naplószerűen, azóta random és sajnálom, hogy nem. Nem a titkok, hanem az emlékek és események meg reakciók miatt. Mondjuk a határidő naplóim azért legalább egy részét őrzik a történéseknek, csak kevés az érzelmi rezonancia bennük.
  Szerintem ha majd idősebb leszek több idővel fogok rendelkezni, inkább írok majd megint. Vagy akkor is a neten cseszem el az időmet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Vagy akkor is a neten cseszem el az időmet :)" :D na igen, ez mindig egy fekete lyuk, ami beszippantja az embert :D

   Törlés
  2. Amúgy ez tényleg így van. Néha ülök a gép előtt, és konkrétan meg kell kérdeznem magam, hogy mit csinálok én itt? És amikor az a válasz, hogy tulajdonképpen semmit sem, kikapcsolom a gépet.

   Törlés
 7. Köszi a válaszokat- majd mindjárt leírom, miért kérdeztem ;)

  VálaszTörlés
 8. Én csak krízises időszakokban írok, normál dolgok nincsenek benne, és minap pont arra gondoltam, bakker, ne felejtsem megsemmisíteni őket, mielőtt meghalok. :D :D

  VálaszTörlés
 9. Már nem, de olyan 22 éves koromig többé-kevésbé rendszeresen tettem. Van is egy dobozra való. :) Most inkább blogot írok. :)

  VálaszTörlés