október 11, 2013

Volt riasztóm, ideggázam, joghurtom. Mit kívánhatnék még?

Nagyon rég éreztem magam ennyire kiszipolyozva, és pont azon tűnődtem a fürdőkádban áztatva magam  - a jól megérdemelt habfürdő + tankönyv kombinációval-, hogy vajon melyik hősnő mutatna nekem jó példát, most hogy ... ennyire ki vagyok szipolyozva...
 

Aztán rájöttem, hogy ha régen fáradt voltam és gyenge és csúnya és pici, miközben a világ meg olyan nagy és minden sarokból tankönyvek vicsorogtak rám, szóval eszembe jutott, hogy régen ilyen helyzetben mindig Stephanie Plumot olvastam, mert Stephanie Plum mindig vagány volt és vicces, és mindig az én helyzetemnél jóval hülyébb helyzetekből mászott ki. Szóval fel a fejjel, itt vagyok, mondotta volt a borítóról Steph, én meg olvastam és közben akkorákat nevettem, hogy még én is elhittem, hogy jó kedvem van. 

Ki akartam tenni a régi posztot a könyvről, de annyira semmilyen :D, hogy cenzúrázva lett - lehet a borítónak is az kellene, de ettől függetlenül nekem ez a legjobb bad day könyv, most is segítene tuti, de nincs időm olvasni. Ráadásul itt hasal az ágyam mellett a Holdvadász és nagyon hiányzik Pritkin. 
Majd írok még ;)






Oh, a cím a régi poszt címe.
SHARE:

6 megjegyzés

  1. Miféle tanulás szipolyozott ki ennyire?

    VálaszTörlés
  2. Tudom nem ide tartozik, de fele királyságomat egy Tempt the stars-ért... Remélem itt kisírhatom/dühönghetem magam, hogy sehogyan se tudom megszerezni:D (a magyar kiadás meg hooool van még?)

    Kitartást a vizsgá(k)hoz! Van egy tippem, hogy mi lehet az, de lehet teljesen rosszul gondolom:)

    VálaszTörlés
  3. Anna, nem ismerem a könyvet, de a bookfinder.com-ot merem ajánlani, ha vadászol valamire. ;)

    VálaszTörlés
  4. Halló, itt vagyok végre én is. Pretty Witch, inkább a vizsgáról semmit se :DD. De köszönöm érdeklődésed.
    Anna, fele királyságom egy Tempt the Stars-ért! :D Bár én még nem olvastam ki a Holdvadászt sem. ( Viszont lehet, mire látod ezt a válasz kommentet, már kiolvasom.)

    VálaszTörlés
  5. Zerge, köszi a tippet, egyelőre sajna még nem kerültem közelebb a könyvhöz:)

    Zenka, amennyiben kiolvastad (igazából ez nem is kérdés:D), nem akarsz egy spoileres bejegyzést írni róla?:) Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a Pritkines részeket leszámítva (amik, hogy úgy mondjam, átlagon felüliek:D), Nektek hogy tetszett a cselekményszál.

    VálaszTörlés
  6. Anna, még kerek száz oldal van a végéig- aztán nem, tudom, mi lesz :D

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig