szeptember 02, 2015

Azt hiszem ilyesmiket olvastok...


Sólyomszemű olvasóim előnyben - ugyanis ez a " torta" mutatja annak a kísérleti kérdőívnek az eredményeit, amit hirtelen felindulásból megosztottam a facebook -on. ( Kattintással felnagyíthatjátok. )

Hát... igazából mindennek története van, én hiszek ebben, és ha erről a kérdőívről regényt írnék, nyilván a szépirodalom lenne a nyitánya. Ugyanis, mint ahogy látjátok, a kérdőívemből hiányzik a kardinális szépirodalom, és ha az egyéb kategóriát még megvizsgálom, hiányzik a lélektani regény, a családregény, a szépirodalom mosolygós jellel, az utazás, a gasztro regény is. Sőt az urban fantasy és a versek és novellák is. ( Tudom, hogy még lehet sorolni, kérlek hanyagoljátok :) ).  Ahh, mea culpa. 

Az egész történetben pedig itt jön a krízis, - úgyhogy most kapaszkodjatok meg-  mert megmondom a frankót: tök feleslegesen töltöttétek ki a kérdőívet, feleslegesen szántatok két percet az életetekből erre a közvélemény kutatásra- kivéve ha élvezitek, ha kérdezgetnek- , mivel a felület, amivel próbálkoztam nemcsak hogy nem esik kézre, hanem hiába érkeztek a válaszok, - előfizetés híján- csak az első 25-ről kaphattam eredményt. Úgyhogy, ez most legyen a tanulsága annak, hogy bizony az ilyen dolgokat elő kell készíteni rendesebben.

Szóval nem tudok most mást mondani, mint hogy..., drágáim, azt hiszem ilyesmiket olvastok...

Egy csomó fantasyt...
Majdnem ugyanannyi YA-t, meg krimit...
Harmadik leggyakoribb válaszként a romantikust írtátok...
Népszerű volt még a thriller és a sci-fi...
Aztán a történelmi és a humoros regény is...
És persze olvastok még horror sztorikat, akciót, kalandregénytképregényt, életrajzi regényeket, és egy csipetnyi erotikus irodalmat.

Ha most pár nappal korábban lenne, másképp írnám össze a kérdőívem, lenne több kérdés is, és lenne a kategóriák között szépirodalom, és egy másik kérdőív oldalon tenném közre, de a következő kérdőív már egy másik történet lesz.

Hosszabb elemezgetést nem is szánok a posztnak, mert az első kérdőív inkább puhatolózás volt, hogy van -e ilyenre igény, meg hogy lássam, a többi kérdésem, milyen témában hozzam. De úgy látom, mindenféléről kérdezhetek.

Ugye arra is válaszoltok majd?
SHARE:

7 megjegyzés

  1. az legalább látszott, hogy hányból 25?

    VálaszTörlés
  2. :D Nekem olyan fél perc volt, annyi még belefért, még ha kívül is estem a huszonötön ;)
    Egy kicsit kibonthattad volna, de így sem rossz :D

    VálaszTörlés
  3. Amúgy a diagram elemzés baromi jó, de én nyilván nem fogok erre pénzt költeni :).

    Igen, összesen azt hiszem 40 ember töltötte ki, és 125 körüli volt a behúzott válasz. De le is zártam a kérdőívet, mert így felesleges az egész.

    VálaszTörlés
  4. Olyan fáradt vagyok ma este, hogy nehezemre esett megérteni amit írtál :D de amúgy mindenre szívesen válaszolok neked. Amúgy erre nem válaszoltam, se az első, se a további 25-ben, nem tudom miért. Tudod mit szeretek? a JÓ könyveket :D
    Biztos van valami normibb kérdőíves alkalmazás, vagy max számok alapján csinálsz róla utána pie chartot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pupi, mi van veled? :D
      25 szavazatot látott Zenka, mert csak ennyit mutatott neki az oldal, de eddig egyetlen kérdőív volt csak, egyetlen kérdéssel. :D

      Törlés
    2. Nem azt mondom, hogy nem értettem meg, csak nehezemre esett, na :D

      Törlés
    3. :))) Köszönöm, Nima!

      Törlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig