december 23, 2017

Karácsonyi meglepetés(doboz)!

Hú, nekem nagyon-nagyon sűrű volt eddig a december, teljesen lestrapáltam magam, és bár már a hónap elejétől elkezdtem készülődni, most kicsit úgy érzem, hogy az ünnep lassan elrobog mellettem. Én meg itt állok egy halom csomagolatlan ajándékkal, egy sor megnézetlen filmmel, elolvasatlan vagy félig elolvasott könyvvel, kidíszítetlen mézeskaláccsal, kóstolatlan töltött káposztával, el nem énekelt dallal, és épp mit csinálok? Blogolok!!!

De csak egy pillanat, és már robogok én is tovább, becsomagolok mindent, ami még csomagolásra vár, megnézek pár kedvenc filmet, befejezem a karácsonyi/téli könyveimet, kidíszítem a mézeskalácsot, megeszek legalább egy töltött káposztát és még nagyon sok finomságot. Még ott áll díszek nélkül a szoba közepén a fa, és persze még énekelni is kellene, de sebaj, ugyanis az egészet imádom, ennek ez az ideje, minden így jó! Na de...

Hagy mondjam el nektek, hogy bár nem tudjátok, de a könyves meglepetés dobozok szakértője lettem. Ha én készítenék nektek,  ilyen csomagokat körülbelül a következőket kapnátok! 



Gyűrűk ura rajongóknak egy illusztrált kiadást tündefüllel...
A Harry Potter rajongók a szörnyek szörnyű könyvét kapnák egy varázspálcával- kivéve, ha a Teszlek Süveg azt mondaná a csomagba valamelyik más könyv kell...
A Trónok Harca rajongóinak nem is tudom, talán egy páncélt?
A romantika rajongóknak egy kóbor lovag szállítaná házhoz a könyvet, a scifi rajongók kapnának a könyv mellé egy szakafandert, a krimi rajongók meg talán egy Sherlock Holmes pipát, egy igazi rejtéllyel, amit nekik kellene kibogozniuk!


A helyzet az, hogy sosem vettem könyves meglepetés csomagot, és nem is fogok. Aki nem ismer, úgy sem fog tudni meglepni úgy, ahogy én szeretném. A meglepetéshez az kell, hogy ismerjenek, hogy szeressenek, hogy gondoljanak rám. Szeretetet nem fogok egy marketing dobozzal kapni... Pláne nem pénzért. 

Mellesleg irtó nagy szívás olyan ajándékot kapni, amire nem is vágysz, de hogy még fizettél is érte... Szóval hagyjuk is.

Képzeljétek a nagy meglepetés csomag őrület kapcsán egy nagyon kedves ismerősömmel kitaláltuk november végén, hogy egymásnak készítünk meglepetés csomagot! Ami fix volt, hogy legyen benne egy könyv, meg hogy az egészet bepakoljuk egy dobozba, aztán izgatottan vártuk egymás csomagját! 

Annyira jó volt! :)

Először természetesen szerettünk volna posztot is csinálni a dobozokból, készítettem egy csomó fotót is, de aztán egyre inkább úgy éreztük, hogy annyira személyes dobozok lettek a küldemények, hogy megtartjuk magunknak a titkot! Ez volt hát az én decemberi meglepetés csomagom, egy könyvvel -Az essexi kígyó - amire nagyon vágytam; egy bögrével, ami nagyon szép; csomó finomsággal és mindenféle olyan dologgal, ami bearanyozta az adventi időszakot! Pénzben kb. ugyanannyit költöttünk, mintha megvettük volna bármelyik cég meglepetés csomagját, de mi inkább egymást ajándékoztuk meg, és külön izgalmas volt a dobozt összeállítani, megfelelő ajándékokért kajtatni a boltokban, szervezni, találgatni és izgulni, hogy a szállítás során semmi ne törjön össze. ;) 



Nincs más hátra, mint hogy Boldog Karácsonyt Kívánjak Nektek, drága Olvasók! Ne dőljetek be a marketingnek,olyan dolgokkal vegyétek körbe magatokat, amikre tényleg vágytok! 

És apropó ajándék! Én vállaltan beálltam a hobbitok sorába, ha egy ajándék nem passzol hozzám, akkor egy idő után megfelelő gazdát keresek neki! ( Ezt csak azért írom, ha véletlenül rendeltetek volna egy hozzátok annyira nem passzoló könyves meglepetés csomagot... Kozmetikait már én is rendeltem, és tudom, milyen az, amikor először lelkesedsz, hogy milyen tök jó meg minden, aztán meg rájössz, hogy nem tudsz kezdeni vele semmit.) 


Nagyon sok boldog, meghitt pillanatot kívánok a következő pár napra! Boldog Karácsonyt!
Áldott Ünnepet!

És ha könyves meglepi csomag rajongók lennétek, kérlek ne haragudjatok rám! :P

SHARE:

3 megjegyzés

  1. Igazad van, boldog karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon cukik vagytok, hogy csináltatok ilyet egymásnak! :))) Ez valóban az igazi meglepetés doboz, persze hogy kell hozzá egymás ismerete, meg a szeretet, a marketing soha nem ezt adja, csak az illúzióját kínálja. ;)

    VálaszTörlés

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig